access floor-350x350Доставка и монтаж на двоен инсталационен под – високо качество, конкурентни цени, бързина и практичност.

Фирма “Билдстрой проект” ЕООД развива успешно дейността си внос, търговия, монтаж, гаранционно и след-гаранционно обслужване на двойни подове, мокети, мокетени плочи, продукти за сухо строителство и довършителни работи, битумни и синтетични хидроизолации, и други материали за строителството от началото на 2006 г.

Един от най-новите продукти в номенклатурата на фирмата са двойните инсталационни подови системи. Те дават завършен вид на интериора, позволявайки да се постигне определен стил и придаде желаният архитектурен облик.

Двойният под, предлаган от фирма “Билдстрой Проект” ЕООД, е изключително подходящо решение за бърз и качествен монтаж на подове в индустриални зони, бизнес сгради, административни сгради, хотели, компютърни зали и т.н. Най-високо качество на обслужване и конкурентни цени на предлаганите материали, представяни ексклузивно на Българският пазар.

Предимства на двойните подови системи

  • Бърз, лесен монтаж и обслужване. Двойният под представлява модулна конструкция, благодарение на което изключително бързо се монтира и демонтира.
  • Практичност. Осигурен е свободен достъп до системите за комуникация в сградата. Чрез конструкцията на двоен под лесно се инсталират, ремонтират, инспектират и обслужват прокараните кабелни и тръбни системи.
  • Гъвкавост. Гарантира се възможност за бързо пренареждане и реорганизация на интериора в помещението, свързано с промяна на неговите функции, модернизация или реконструкция.
  • Икономия на време при обслужване на технологичното оборудване и системи, разположени вътре в двойния под, а също и при подмяна на покритието.
  • Естетически свойства: Голямо разнообразие от материали за финишен слой на плочите – практически всички видове подови покрития.
  • Височината на двойният под, която може да се достигне е от 5 см до 1.60 м.
  • Продуктовата гама от двойни подове на фирма “Билдстрой Проект” ЕООД предлага изключително богата гама от покрития, фабрично монтирани във фабриката, практически всички възможни.
  • Атрактивна цена

Системите за двоен двоен под с pvc покритиепод, които предлага фирма “Билдстрой Проект” ЕООД, отговарят на всички международни норми и изисквания, както и на всички норми от страна на противопожарните разпоредби и указания.

Самият факт, че се произвеждат в Италия – страната от която произхождат двойните подови системи, сама по себе си е гаранция за много високо качество на продукцията и за бързи и навременни доставки.

Предимствата на строителните продукти и системи предлагани от фирма “Билдстрой Проект” ЕООД са също така и индивидуалният контакт и обслужването на клиента, стремеж за задоволяване на всяко едно конкретно запитване и потребност.

Видове панели за двоен под:

Покажи бутоните
Скрий бутоните