мокетени плочи edel helsinkiФирма „Билдстрой Проект“ ЕООД предлага на Българският пазар доставка и монтаж на мокети на плочи, производство на Edel Tapijt – Холандия.

Ние предлагаме изключително високо качество на материалите на много конкурентни цени.

Мокетените плочи представляват текстилно подово покритие с размери 50 x 50 см и разнообразни структури, цветове и дизайни.

Основното приложение на този вид настилка е полагането й в офис сгради върху двоен под, където е необходим лесен, бърз монтаж и демонтаж, с цел достъп до комуникационните връзки под двойния под.

По този начин се постига нисък разход на материалите, добавена стойност и ниска цена в сравнение с мокет на ролка.

Чрез използването на мокетните плочи се осигурява безпроблемна реорганизация на работните места, чрез премахване или добавяне на окабеляване и информационни канали, без да е необходима подмяната на цялата подова настилка.

Поддръжката е изключително лесна, тъй като може да се подмени дефектната плоча, без да е необходим демонтаж на цялата настилка в помещението.

Разнообразието от цветове и дизайни, позволяват постигането на уникалност на всяко помещение.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Мокетните плочи се използват за административни сгради, офиси, банки, търговски обекти и др.

ПРЕДИМСТВА
– лесен и бърз монтаж
– възможност за подмяна само на определена повредена плоча
– по-малки технологични загуби при полагане на настилката
– изключителна здравина, благодарение на специалната битумна основа
– лесна поддръжка и почистване
– висока степен на шумопоглъщане

луксозен мокет на рулоСЪСТАВ
Възможност за избора на различни видове влакна: полиамид, полипропилен, вълна и различни комбинации между тях.

Основа на мокетните плочи е модифициран битум, който запазва пространствената стабилност на плочата при многократното й залепване и отлепване.

Допълнителната обработка на влакната против петна подобрява многократно експлоатационните качества на мокета, както и улеснява почистването му.
Мокетните плочи, които предлагаме изцяло покриват изискванията на инвеститорите за високо качество и характеристики, покриващи нуждите на офиси клас А, с всички необходими сертификати за трудногоримост, износоустойчивост, антистатичност и др. Цената на мокетени плочи е изключително атрактивна за нашият пазар.

Всичко това, разбира се, не е за сметка на една от основните ни насоки – да предлагаме креативен дизайн, съобразен с цялостния интериор, задоволявайки и високите изисквания на архитекти и дизайнери, с които изпълняваме и много специфични проекти.

Покажи бутоните
Скрий бутоните