Цени и плащания

ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Всички цени на стоките в електронния магазин са в български лева. Обявените цени на стоките са окончателни, важат за деня на поръчката и са с включен ДДС. Цената на отделните предлагани стоки е поставена непосредствено до снимката на съответната стока.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:  

  1. Чрез банков превод: 

    При плащане чрез банков превод Клиентът трябва да нареди плащането по следната сметка на “Билдстрой Проект” ЕООД:

Банка: Първа Инвестиционна Банка

BIC: FINVBGSF

IBAN: BG32FINV91501016118782

В платежното нареждане трябва да се посочи номера на поръчката, датата, на която е направена, поръчаните стоки и общата дължима сума.

2.    Чрез дебитна/кредитна карта, посредством виртуален ПОС терминал (on-line разплащане):

а)  Банковите карти, с които можете да направите on-line разплащане, са с брандове Борика, MasterCard и Visa. Необходимо е да се уверите, че Вашата карта е отворена за транзакции в Интернет.
б)  Максималната сума за транзакция е 15 000 лева.
 
ВАЖНО:   “Билдстрой Проект” ЕООД НЕ събира картови данни и като търговец няма достъп до тях. Достъп до картовите данни има единствено обслужващата ни банка.
Транзакционната валута (тази която се въвежда в платежната страница при покупка) е български лев. При плащане с карта чрез виртуален ПОС терминал Клиентът депозира сума, равна на стойността на направената поръчка. След като транзакцията на депозита бъде потвърдена, се доставят поръчаните стоки и услуги.

3.    Чрез наложен платеж (плащане при доставянето на стоката):

При избор за заплащане на цената при доставка (наложен платеж), клиентът заплаща обявената дължима сума към момента на покупката на куриера, извършил доставката.

 

Show Buttons
Hide Buttons