25
авг.

Доставка и монтаж на двоен под, офис сграда, гр Варна

Доставка и монтаж на двоен под в офис сграда, гр Варна. Височина на системата: между 5 и 20 см, ПДЧ панели без покритие, количество: 1 000 м2

25
авг.

Доставка и монтаж на двоен под, гр Банско

Доставка и монтаж на двоен под с покритие отгоре и отдолу износоустойчиво покритие меламин, цвят бял. Височина на системата 15-25 см, количество: 600 м2. Офис сграда, гр Банско

22
юни

Доставка и монтаж на двоен под по тераси

Доставка и монтаж на система двоен под по тераси, жилищна сграда, гр София. Панели от гранитогрес с размери 600х600х20мм, цвят бетон, PVC крачета с чупеща глава за фин реглаж, височина на готов под между 30 и 150 мм. Жилищна сграда в гр София, количество: 350 м2.

21
май

Доставка и монтаж на мокетени плочи, офис гр София

Доставка и монтаж на мокетени плочи висок клас на износоустойчивост, производство Холандия, доставка на лепило – фиксатор. Офис гр София.

22
апр.

Доставка и монтаж на мокет, количество: 1 400 м2

Доставка и монтаж на мокет на ролка, висок клас вълнен мокет, и висок клас мокет от полиестер, количество: 1 000 м2. Доставка и монтаж на мокет на плочи в коридори, количество: 400 м2 Хотелски комплекс от 30 стаи, гр. Баня.

29
февр.

Доставка и монтаж на двоен под и мокетени плочи

Доставка и монтаж на двоен под и мокетени плочи, офис сграда, гр София. Система двоен под без покритие, височина на крачетата между 20 и 80 мм. Доставка и монтаж на висок клас износоустойчиви и пожароустойчи мокетени плочи цвят сив, произведени в Холандия, доставка и монтаж на мокетен перваз. Офис сграда в гр София, количество: 1 000 м2

15
ян.

Доставка и монтаж на двоен под на тераса

Доставка и монтаж на панели от гранитогрес с дебелина 2 см, ПВЦ крачета с чупеща глава и реглаж в диапазон от 1 см до 12 см. Жилищна тераса в гр София.

6
ное.

Доставка и монтаж на мокет на плочи

Доставка и монтаж на мокетени плочи в офис, гр. София. Напълно функциониращ офис, монтаж върху гранитогрес.

6
ное.

Доставка и монтаж на мокет на плочи и PVC настилка

Доставка и монтаж на мокет на плочи и PVC настилка, офис в гр. София. Доставка и монтаж на PVC перваз за мокетена вложка.

6
ное.

Доставка и монтаж на двоен под на тераси, офис сграда, гр София

Доставка и монтаж на двоен под на открити тераси, гр. София. ПВЦ крачета със самонивелиращи се глави, височина готов под: 40 см. Количество: 1 000 м2.

Покажи бутоните
Скрий бутоните