Фирма „Билдстрой Проект“ ЕООД предлага на Българският пазар внос, търговия, монтаж, гаранционна и извън гаранционна поддръжка на мокет на рула и мокетени плочи.

Мокет на рула, който предлагаме, се произвежда от две от най-реномираните фабрики в Европа – Edel Tapijt Холандия, и Cormar carpets – Англия.cormar carpets

Как да изберете най-подходящият за Вас мокет?

Предлагаме съвети и трикове, за да изберете най-доброто за Вас и Вашият дом!

Тип на нишката – Тъканите мокети се изработват от различни нишки – естествена вълна и синтетична вълна. Типа на нишката определя поведението, текстурата, и визията на мокета. Тя е най-важният част от избора Ви на подходяща подова настилка.

  • Вълнен мокет: Вълната е естествен продукт, който се получава от вълната на овце. Той е възобновим източник, и не замърсява околната среда.

-Структурата на вълната придава изключителна здравина и износоустойчивост на мокета, както и естествена защита срещу петна и мазнини. Също така е трудно горим материал.

-Вълнените мокети са естествени и придават неповторимо усещане при допир.

  • Модифициран мокет – обикновено се изработва от 50 % естествена вълна и 50 % полипропилен.

-Комбинация от високо качество на ниска цена, комбинирайки устойчивостта на попипропилена и мекотата на естествената вълна

– Полимокет на ролаамид

-Полиамида е синтетична вълна с изключителни характеристики

-Изглежда луксозен и мек на допир

-Притежава висока устойчивост на замърсяване, износоустойчивост и придава висока устойчивост.

-Модифицираният 6.6 полиамид придава още по-високи нива на износоустойчивост, и по-приятно усещане на допир.

  • Полипропилен

-Мокета от полипропиленови влакна е бюджетно решение, придава качество за стойността си.

-Устойчив е на влага, петна и УВ лъчения.

  • Конструкция на мокета

-Рязана нишка

-Фризе

-Loop pile

-Cut and loop pile

  • Избор на цветове: Избирането на подходящият цвят на мокета понякога може да бъде доста трудно, тъй като той придава усещането, което излъчва помещението. Вариантите за избор на цвят са изключително много, ето няколко съвета, как да направите правилният избор:

-Неутрални цветове: Неутралните цветове в бежавата и сивата гама са подходящ избор за всяко помещение, независимо от цвета на латекса и тавана.

-Ярки цветове: Светлите цветове като червено и синьо придават височина на помещението и създават усещане за комфорт.

-Тъмни и светли цветове: Тъмните цветове създават усещане за по-малки размери на помещението, докато светлите цветове придават усещане за по-голям размер и височина.

Покажи бутоните
Скрий бутоните